Finansiel Leasing

Ved finansiel leasing får du eller din virksomhed beregnet en fast månedlig ydelse på bilen. Man skal vælge finansiel leasing hvis man ønsker at have bilen over længere tid. 12-36 mdr. Efter aftalt leasingperiode kan man vælge at forlænge perioden eller sælge bilen til en tredjepart. Dette kan vi selvfølgelig også hjælpe med.

Kort sagt, er det en mulighed for at købe bilen og ikke betale for registreringsafgiften på en gang. Derimod betaler man afgiften af mindre rater i den periode man har kontrakten. Derfor afskriver man med fordel bilens værdi uden afgift.

Den månedlige ydelse er en fast procentsats af afgiften på den givne bil. Ydelsen udgøres hovedsageligt af afgifter til staten, finansiering af bilen, administration til leasingaftalen samt eventuelle nedskrivninger. Du betaler følgende procentsats i forhold til bilens alder:

Ny til 3 mdr: 2%

3 mdr til 36 mdr: 1%

36 mdr til ældre: 0,5%

Hjemtagelse

Vi har stor erfaring indenfor hjemtagelse af alle typer af biler. Der er mulighed for, at vi står for hele processen; rådgivning, forhandling på (tysk, svensk og engelsk), moms håndtering, transport, international Dekra rapport, toldsyn, afgift mm.

Andre typer leasing

Vi kan også hjælpe med re-leasing, flexleasing og sæsonleasing

 

 Se biler til leasing her